Reisnieuws

Macedonië & Albanië – Dieper de Balkan in

Door
op
15 juli 2018

Morgen is het zover en vertrekken we met z’n vieren naar het zuid westelijke deel van de Balkan. We doen eerst Macedonië aan om vervolgens in een ‘acht’ (zie de kaart) Albanië te bezoeken. Dit keer niet met eigen vervoer maar met een huurauto van Hertz. De overnachtingen zijn geregeld dus kunnen we ons onderdompelen in Balkan beats, mooie vergezichten, lekkere wijnen en naar het schijnt vriendelijke bevolking.

Tijdens onze trip willen we de hoofdsteden Skopje en Tirana aandoen. Daarnaast willen we wat langer de tijd nemen bij het mooie Ohrid meer vlak bij de grens van Albanië. Eenmaal in Albanië willen we via de mediterraanse kust naar Sarandë rijden. Deze bestemming ligt in het uiterste zuiden vlakbij het Griekse eiland Corfu en vlakbij ruïne site Butrint. Via de UNESCO museumsteden Gjirokaster en Berat rijden we terug Macedonië in om via Bitola terug te rijden naar Skopje.

Op deze site zullen we onze verhalen, foto’s en uiteraard bewegende beelden weer delen. овации / Gëzuar*  allemaal! (*Proost)

LABELS
GERELATEERDE BERICHTEN

GEEF EEN REACTIE

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.